RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Orlando Gomez

36 overlevde flykrasj

Sist oppdatert:
Det er så langt meldt om 15 døde etter flystyrten i Venezuela. De øvrige 36 om bord ble reddet ut av vraket i live.

Myndighetene opplyser at 15 personer er døde mens 36 ble reddet ut av flyvraket etter et fly styrtet 10 kilometer øst for byen Puerto Ordaz i Venezuela mandag ettermiddag. Flyet styrtet like ved fabrikkporten til et stålverk.

Propellflyet av typen ATR-42 tilhørte det statlige flyselskapet Conviasa og var på vei fra den karibiske øya Margarita til industribyen Puerto Ordaz sør i Venezuela.

Arbeidere og brannmenn på stålverket løp til ulykkesstedet og begynte å hente ut passasjerer fra vraket.

- Det har skjedd et mirakel her i dag. Vi har 36 personer som har overlevd, ikke uten problemer, men i live takket være Gud. Mange av dem kan leges og mange har allerede reist hjem, uttalte guvernør Francosco Rangel Gomez ifølge Reuters.

Ifølge Sky News pådro 33 seg alvorlige skader.

Årsaken til at flyet styrtet er ennå ikke kjent. Gomez uttalte til statlig fjernsyn at piloten før styrtet hadde varslet at flyet hadde problelmer.

I den siste store flyulykken i Venezuela var det også et fly av typen ATR-42 som styrtet. Det skjedde i 2008. Ingen av de 46 passasjerene overlevde den ulykken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere