RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

37-åring nekter for overgrep på treningssenter

Stavanger (NTB): Som eier og instruktør ved et treningssenter i Stavanger skal tiltalte ha forgrepet seg på sju tenåringsjenter. Saken mot ham startet i Stavanger tingrett torsdag.

Overgrepene omtalt i tiltalen strekker seg over en periode på fem år, ifølge Stavanger Aftenblad. Den 37 år gamle treningssenterinstruktøren nekter all skyld.

Det mest alvorlige tiltalepunktet dreier seg om to tilfeller av seksuell omgang med en 15 år gammel jente, i garderoben på treningssenteret og i tiltaltes bil. For dette punktet er strafferammen seks års fengsel.

I tillegg er mannen tiltalt etter straffelovens paragraf 193, for i en toårsperiode å ha utnyttet stillingen sin ved treningssenteret til å skaffe seg seksuell omgang med fire jenter i alderen 15 til 19 år.

Til slutt er han tiltalt for å ha befølt tre jenter fra de var 16 og 17 år gamle på en straffbar måte, noe som betegnes som seksuell handling uten samtykke.

Det er satt av seks dager til saken, der advokat Atle Helljesen er forsvarer, mens Cathrine Tanberg er aktor. Bistandsadvokat for alle de sju fornærmede er Helene Haugland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere