RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere hundre sto i kø – før klokka 07

Foto: RB-tipser (Romerikes Blad)
Sist oppdatert:
– Dette er jo galskap ...

(rb.no) LØRENSKOG: Slik så det ut utenfor Elkjøp Megastore i Lørenskog klokka 06.30. Tipseren som har tatt bildet rister på hodet.

- Dette er jo galskap ... Det verste er at jeg kun var med som moralsk støtte. Det er ikke jeg som skal ha ny tv, sier morgenfuglen til RB .

Varehussjef Kristian Pedersen var selv på jobb før klokka 07 i morges, han anslår at det sto over 300 mennesker i køen. Dørene ble åpnet klokka 07.

50 tv-er den første timen
Pedersen forteller at tredje juledag er årets beste handelsdag i butikken.

- Mange tror kanskjer at det er rett før jul trykket er størst, men det viser seg år etter år at det er tredje juledag som er å blir årets beste dag. Og ikke har det stått så mange i kø tidligere, som det gjorde i dag, sier han.

- Hva er det dere har lokket kundene med?

- Vi har mange tilbudsvarer. Spesielt tv-er og hvitevarer, forteller han.

Klokka 08 hadde Elkjøp allerede solgt 50 tv-er og over 30 vaskemaskiner.

60 mann på jobb
Varehussjefen er ikke redd for å gå tom for varer. Allerede har han i dag fått påfyll av to fulle lastebiler med varer. Og mer kommer.

- 10 mann gjør ikke annet enn å kjøre varer opp og ned fra lageret til butikken. Totalt er det 60 personer på jobb hos oss nå, klokka 15 kommer det 50 nye, sier Pedersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere