RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

38-åringen vekslet ikke blikk med kameraten

Oslo (NTB): 38-åringen som er tiltalt i Sigrid-saken, vekslet ikke ett blikk med sin tidligere kamerat da 65-åringen skulle vitne i Oslo tingrett mandag.

Den 38 år gamle tiltalte syntes bevisst å unngå blikket til 65-åringen som ventet i vitneboksen i sal 250 i Oslo tingrett. Kameraten derimot syntes å søke blikket til den tidligere mekkekameraten - uten å lykkes.

Det knytter seg stor spenning til hva 65-åringen har å fortelle i vitneprovet for Oslo tingrett, i og med at han er den som kanskje kjenner den tiltalte 38-åringen best. De to har kjent hverandre i 15 år. 65-åringen forklarte seg delvis i positive ordelag om kameratskapet. Han var tidligere siktet i drapssaken, men fikk saken henlagt etter bevisets stilling.

Under sin forklaring i oppstarten av rettssaken, gikk 38-åringen langt i peke på 65-åringen som en mulig alternativ gjerningsmann. Mannens forsvarer, advokat John Christian Elden, har dessuten pekt på at 65-åringen i dagene etter Sigrids forsvinning skal ha rådet 38-åringen til å skru av telefonen. Han skal også ha gitt kameraten et nytt sim-kort, ifølge 38-åringens forklaring.

Elden stiller dessuten spørsmål ved hvorfor 65-åringen ble sjekket ut av saken på et så tidlig stadium i etterforskningen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere