*Nettavisen* Nyheter.

3D-monster fra LG

Selv om det eksisterer langt større prototyper, vil LZ9700 være verdens største 3DTV tilgjengelig for den vanlige forbrukeren.

Ny 3DTV på hele 72 tommer spiser opp stua di.

04.02.11 15:26

[Teknofil.no]: Våre sør-koreanske venner fra LG annonserte en ny 3DTV på hele 72 tommer på årets CES-messe i Las Vegas, og nå i starten av februar har den allerede blitt lansert i Midtøsten. LZ9700 er navnet på det nye skjermbeistet som har Full HD-oppløsning og benytter seg av aktiv 3D-teknologi.

Selv om det eksisterer langt større prototyper, vil LZ9700 være verdens største 3DTV tilgjengelig for den vanlige forbrukeren, ifølge LG.

Les dette før du kjøper 3DTV.

TV-en har en LED-baklyst LCD-skjerm, en størrelse på 59 tommer i bredden og 40 tommer i høyden, og vil dukke opp med en oppdateringsfrekvens på 400 Hz – under et såkalt "TruMotion"-merkenavn.

I tillegg følger LGs egen "Magic Motion Control" med – som innebærer at man kan kontrollere funksjoner på TV-en via pek-og-klikk, fremfor knappebruk på tradisjonelle fjernkontroller. LZ9700 vil også være en Smart TV, det vil si at den inneholder flere integrerte Internett-funksjoner. "Smarte" tilkoblingsmuligheter vil man ha via DLNA, Media Link og USB.

Se video av 3D-monsteret på Teknofil.no.

Pris og tilgjengelighet

LZ9700 har fått en lovet lanseringsdato i løpet av "tidlig 2011", og med tanke på at TV-en allerede er gitt ut i Midtøsten vil det antakelig ikke være lenge igjen til vi eventuelt ser den i Europa. Prisen på TV-en kommer på 9530 dollar, eller cirka 55 000 kroner.

Les også disse sakene på Teknofil.no:

STORTEST: Toppmodeller med 3D

Hva skal vi med 3D-TV?


(Kilder: 3DTV Reviewer, LG Blog)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag