4-åring rømte til kjæreste (6)

I grålysningen en tidlig morgen pakket fireåringen sekken og snek seg ut av huset. Både foreldrene og politiet gjorde store øyne da jenta avslørte hvor hun hadde tenkt seg.

18.03.04 12:21

Den fire år gamle jenta fra Alencon i Frankrike skulle på stevnemøte med nabogutten, som er to år eldre.

Fireåringen ble stoppet av to naboer som syntes det var svært merkelig at jenta var ute på egen hånd så tidlig. De spurte henne derfor hvor hun hadde tenkt seg, melder Ananova.

Men jenta ble ikke svar skyldig og med stolt stemme fortalte hun at hun skulle på date med kjæresten. Hun kunne også avsløre at de to planlegger å gifte seg om ikke så lenge.

Naboene fant det likevel best å ta med jenta til nærmeste politistasjon.

- Hun fortalte at hun måtte få snakke med kjæresten sin med en gang, fordi han ventet på henne, opplyser en talsperson for politiet.

- Ut ifra hva hun fortalte fant vi ut hvor hun bodde og hvor «forloveden» bodde. Gutten er to år eldre enn henne og de går på samme skole, sier talspersonen.

Klokken nærmet seg 06.30 da jentas foreldre ble vekket av ringeklokken, og de ble mildt sagt overrasket over å se datteren og en politibetjent ute på trammen.

- De visste ikke at hun hadde dratt. Hun må ha vært veldig stille. Guttens far ble også overrasket da han fikk høre at sønnens fire år gamle kjæreste var blitt stoppet på vei til guttungens soverom, sier politiets talsperson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.