*Nettavisen* Nyheter.

4 ting menn finner sexy

Uten at de vet det selv.

07.01.09 13:47

(SIDE2): Det er ikke alltid kvinner vet hvorfor menn plutselig finner dem tiltrekkende.

I boken «Do Gentlemen Really Prefer Blondes?» har forfatteren Jena Pincott tatt for seg en rekke studier på hva som faktisk tiltrekker og gjort dem om til håndfaste råd.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

1. Kroppsspråk

En kvinne som kaster på de lange lokkene, har mer sjanse for å fange en manns oppmerksomhet enn hun som ikke gjør det. Enkelte kvinner er veldig gode på å kurtisere menn nesten ubevisst bare fordi de legger hårlokken bak øret. Er du en som ikke føler du har så mye fakter å spille på, bør du konsentrere deg om én mann i lokalet. Men her som andre steder, kan man trene seg til å bli mer bevisst, skriver Pincott.

2. Feromoner

Dette kan kvinner ikke gjøre så mye med for disse utløses spesielt når man har eggløsning. Forskerne har lenge slått fast at menn blir tiltrukket av kvinner når de er mest fruktbare. Østrogen, som frigis ekstra mye foran hver eggløsning, gir visstnok oss kvinner en egen glød som menn bevisst eller helst ubevisst reagerer på.

3. Noe å ta i

Menn liker ikke kvinner uten fett på kroppen. De fleste menn vil gjerne sukke henført over det vi kvinner oppfatter som kvinner i størrelsen på minussiden, men hva er det de liker? Jo, det er helst formene på modellen uansett hvor tynn hun er.

4. Forelskelse

Menn finner den de er forelsket i tiltrekkende. Og visa versa. En britisk studie forsøkte ut et sett fotografier på to grupper, en gruppe som kjente menneskene og en som ikke gjorde det. Uten unntak fant gruppen som kjente menneskene på bildene dem langt mer attraktive enn de som ikke kjente dem. Så med andre ord - du er mye mer enn ditt utseende. Dess mer en mann elsker deg, til mer tiltrekkende vil han finne deg også.

Annonse: Overrask kjæresten med en frekk gave

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.