RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sabroe, Liselotte (SCANPIX)

40 barn i dramatisk bussulykke i Danmark

Sist oppdatert:
København (NTB-Ritzau): En person mistet livet og mange barnehagebarn ble skadd i en bussulykke i Danmark tirsdag. Barna slapp fra det med lettere skader, ifølge sykehuspersonell.

Fem av de skadde ble sendt til Rigshospitalet i København i frykt for at det dreide seg om alvorlige skader. Men heldigvis ser det ut til å ha gått bedre enn først antatt.

- To vokse og to barn er lettere skadd. Det siste barnet blir fremdeles undersøkt, opplyser klinikksjef Claus Falck Larsen på Rigshospitalets hjemmeside tirsdag kveld.

Det siste barnet har angivelig et mindre brudd i hånden, skriver avisen Ekstra Bladet. 31 barn kom uskadd fra ulykken, mens seks barn og to voksne ble brakt til sykehuset i Hillerød med lettere skader.

Ulykken skjedde da en bil som kom i motgående kjøreretning, frontkolliderte med bussen under en forbikjøring. Det kraftige sammenstøtet førte til at bussjåføren mistet kontrollen, og bussen raste gjennom autovernet og utfor en skrent ved Damsholtevej, hvor det går ei bru over Istedrødvej, skriver Ekstra Bladet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere