RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marcio Jose Sanchez (AP)

4000 Ipad-besøk hver dag

Den er ikke lansert i Norge, men likevel besøker svært mange iPader Nettavisen hver eneste dag.

Den som venter på en norsk lansering av iPad venter fortsatt, og venter godt. Ingen dato har blitt frigitt for det norske markedet. Det betyr likevel ikke at det er mangel på iPader i det norske markedet.

Estimater fra forskjellige hold kan bety at det er mellom 15 000 og 40 000 iPader på det norske markedet allerede. Nettavisen har hver eneste dag over 4000 besøk fra iPader på sine norske nyheter.

Internet Explorer taper andeler
Samme statistikk viser også at de norske nettleservanene er i ferd med å forandres. Der Internet Explorer tidligere hadde opp mot 80-90 prosents markedsandel er nå andelen nede på 50,7 prosent. Firefox har 21,1 prosent andel, Google Chrome har 10 prosent, den samme prosentandelen som Safari har. Den norske Opera ligger på 4 prosent.

Selv om Apple er i vinden med sine iPads og iPhone har de en stund igjen for å nå igjen Windows når det gjelder operativsystemer. Windows har en andel hos Nettavisen på 78,9 prosent, mens Mac har 12,5 prosent.

Dagen statistikken er fra er mandag 11.oktober 2010. Denne dagen hadde Nettavisen 406 852 lesere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere