RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

41-årig seksbarnsfar siktet for overlagt drap

41-åringen, som har tilstått at han tok livet av kona på Follese på Askøy i begynnelsen av februar, er nå siktet for overlagt drap.

– Siktelsen er endret fra forsettlig drap til overlagt drap under særdeles skjerpende omstendigheter, sier politiadvokat Eli Valheim i Hordaland politidistrikt til Bergensavisen.

Politiet mener drapet er planlagt basert på forklaringer fra siktede.

– I tillegg støtter vi oss på forklaringer fra avdødes mor, sammenholdt med øvrige opplysninger vi har i saken, sier politiadvokaten.

Les også: Drapssiktet seksbarnsfar kan ha vært psykotisk

Den 41-årige mannen oppsøkte 4. februar i år Bergen fengsel og fortalte til de ansatte der at han hadde drept sin kone i huset deres på Follesø på Askøy. Politiet fant den 39-årige kvinnen død i huset. Paret, som er norske statsborgere av somalisk opprinnelse, har seks barn sammen. Barna, i alderen ett til 18 år, er tatt hånd om av barnevernet og slektninger.

Politiet har lenge stått uten motiv for drapet på kvinnen, men Valheim ønsker ikke å si noe om hva etterforskningen har avdekket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere