RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

43-åring ved bevissthet etter å ha blitt skutt på Lørenskog

Sist oppdatert:
Lørenskog (NTB): 43-åringen som ble skutt i ryggen i Lørenskog i Akershus fredag, er ikke livstruende skadd. Politiet vet ikke hvem som skjøt mannen, som tidligere skal ha vært tilknyttet Hells Angels.

Hendelsen skjedde ved 6-tiden ved et garasjeanlegg der mannen bodde på Kurland. 43-åringen har forklart til politiet at han kjente at han ble truffet i nedre del av ryggen. Han snudde seg og så en mann med finlandshette bak et gjerde noen meter unna.

Ifølge Dagbladet skal mannen tidligere ha vært medlem av Hells Angels og hatt en såkalt bad standing etter å ha brutt ut og dannet en egen klubb. Han skal nå være sentral i klubben Gladiators.

- Vi kan bekrefte at han har MC-tilhørighet, men vi kjenner ikke til noen konflikter forut for hendelsen. Det er ikke noe MC-miljø å snakke om i kommunen, sier Lørenskog-lensmann Elisabeth Bråten Engen til NTB.

Hun sier politiet fredag har avhørt en rekke personer i saken, men ingen knyttet til noen MC-klubb. Politiet har lite å gå etter, da verken skuddofferet eller noen vitner har fått noe detaljert bilde av gjerningsmannen.

43-åringen ble truffet av én kule fra det politiet tror er et håndvåpen. Han fikk ringt sin kone, som hentet ham inn i boligen sin, der de ventet på ambulanse og politi. Kula traff nær ryggraden, men mannen var fredag ettermiddag ved bevissthet og kunne avhøres av politiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere