*Nettavisen* Nyheter.

48-åring lå død i Østfold i nesten fire måneder

DØD I FLERE MÅNEDER: I Jeløy i Østfold fant politiet en mann som trolig har ligget død siden romjulen 2018. Foto: (Google Maps)

En mann ble funnet død i en leilighet i Fagerliveien på Jeløy fredag 19. april.  Da hadde 48-åringen trolig vært død siden romjulen.

30.04.19 22:22

- Jeg bekrefter dødsfallet, men i obduksjonsrapporten er det ikke påvist noen dødsårsak. Det kan selvfølgelig henge sammen med at han har ligget død veldig lenge. Vi mistenker ikke at det skal ha skjedd noe kriminelt, sier krimsjef Henning Dalbye ved politiet i Moss, til Moss Avis (bak betalingsmur).

Dette sier Dalbye etter at mannen var ferdig obdusert den 26. april. Krimsjefen forteller videre at de ikke vet når mannen døde, men at basert på opplysninger er det trolig at vedkommende døde noen dager før 1. januar i år.

Siste sikre observasjon i desember

De opplysningene som politiet i Moss henviser til, er at flere naboer hadde en sterk lukt fra leiligheten i flere uker. Da tok flere affære og sjekket ut leiligheten til mannen, hvor de fant en livløs person.

Og den siste sikre observasjonen som politiet har av mannen var fra romjulen i fjor, sannsynligvis tredje juledag, da flere naboer hadde sett 48-åringen.

Avviste kommunal tjenester

Moss Avis vet at mannen bodde i en kommunal leilighet, men at vedkommende ikke ønsket å ta imot kommunale tjenester, skriver avisen (bak betalingsmur).

Krimsjefen i Moss, Henning Dalbye, bekrefter overfor avisen at politiet fra tid til annen finner personer som har ligget døde en stund, og at det ofte er mennesker som har lite kontakt med omverdenen og derfor ikke alltid blir meldt savnet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.