RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) holdt en lovlig markering i Oslo sentrum lørdag ettermiddag. Ca 60 blitzere kom også til stedet for å demonstrere mot markeringen til SIAN.
Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) holdt en lovlig markering i Oslo sentrum lørdag ettermiddag. Ca 60 blitzere kom også til stedet for å demonstrere mot markeringen til SIAN. Foto: Krister Sørbø (SCANPIX)

48 blitzere pågrepet i Oslo

Sist oppdatert:
Startet motdemonstrasjoner etter at Stopp Islamiseringen av Norge holdt markering.

Stopp Islamiseringen av Norge (Sian) avholdt lørdag en markering utenfor Stortinget. I sammenheng med denne markeringen ble flere blitzere og personer knyttet til dette miljøet pågrepet av politiet.

- Vi har pågrepet cirka 48 personer. Vi var på forhånd godt forberedt på dette og vi var på plass før motdemonstrasjonen startet for å sørge for at det gikk ordentlig for seg, sier operasjonsleder Even Jørstad ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Stopp Islamiseringen av Norge samlet to personer til sin markering. Det dukket opp rundt 60 motdemonstranter fra blitzermiljøet.

- De 48 er innbrakt for forstyrrelse av ro og orden. Noen blir også innbrakt for andre forhold som for å ha nektet å fjerne seg, fortsetter Jørstad.

Det kom ikke til konfrontasjoner mellom blitzerne og personene fra Sian.

Markeringen skulle starte klokken 13 og politiet på stedet registrerte tilsig av motdemonstranter før dette.

Har du tips eller bilder? Kontakt Nettavisen på vaktsjef@nettavisen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere