Gå til sidens hovedinnhold

5,5 mill for liten hytte med utedo

Hva sies til en 24 kvadratmeter hytte uten innlagt vann og med utedo? 5,5 millioner kroner er prislappen.

BRANNFJELL: Hytta på Brannfjell/Ekeberg er nok ikke i første rekke et godt kjøp for de som ønsker et enkelt hytteliv. Når eiendommen nå er lagt ut for salg, er det ikke den spartanske hytta som trekker prisen opp.

Nei, det er selvsagt tomten, sier megler Per-Christian Søreng i Aktiv eiendomsmegling.

Mange interesserte

Etter at eiendommen i Vardeveien ble lagt ut på Finn har Søreng hatt en stri strøm av henvendelser på telefon og bestilling av prospekter. Denne uken var det også visning. En unik sjanse, mener megleren.

For selv om hytta har en meget enkel standard, slik hyttelivet var i byggeåret 1920 og lenge etter det, har nok tiden nå innhentet Vardeveien 39. Tomten er nemlig regulert til boligformål. Og med riktig beliggenhet og 1470 kvadratmeter tomt, så kan kjøperen få til mye bolig selv med restriksjoner på utnyttelse av tomten på 25 prosent..

Store muligheter

Man kan jo få til ganske mye på 350 kvadratmeters grunnflate, om ikke akkurat med enkle midler. For mange anses det heller som en fordel enn en ulempe at en kan begynne helt forfra når en skal bygge bolig i et område der det sjelden bygges nytt.

Siste visning av hytta på Brannfjell var etter vår deadline, men det vil ikke forundre oss mye om den allerede er solgt når dette leses.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen