5 gode hotellnyheter

Shangri La Hotel lar deg nyte luksus i verdens mest romantiske by.

Shangri La Hotel lar deg nyte luksus i verdens mest romantiske by. Foto: (Shangri la hotel)

Med disse nyhetene kan du sove ekstra godt i 2011.

06.01.11 15:23

Følg oss på FACEBOOK

Villa Armena, Toscana

Når Villa Armena, boutiquehotellet med kun ti eksklusive rom, åpner februar 2011 i Buonconvento, ligger det an til å bli noe av det beste du kan unne deg i Toscana. I en villa fra 1500-tallet kombineres italiensk rennessanse med moderne luksus, og hotellet satser på å gjøre seg spesielt attraktive for gifteklare, og har ansatt en egen bryllupsplanlegger.

TOSCANA VS PROVENCE

The St. Pancras Renaissance, London

Dette er en av de mest etterlengtede hotellåpningene i London på år og dag. Det nygotiske praktbygget fra 1876 ble tegnet av George Gilbert Scott, og fungerte som hotell i 59 år før British Rail gjorde det om til kontorbygg. I 1988 var forfallet kommet så langt at bygget ble erklært usikkert og derfor tømt, men nå er landemerket fullstendig renovert etter alle kunstens regler. The St. Pancras Renaissance åpner etter planen i mai 2011.

10 HEITE STORBYER

Fairmont Kingdom of Sheba, Dubai

Rundt seks milliarder kroner skal det kombinerte luksushotellet og boligkomplekset Fairmont Kingdom of Sheba i Dubai ha kostet totalt. Arkitekturen er inspirert av klassiske, arabiske stilelementer, men selvsagt er fascilitetene topp moderne. Trives du så godt at du vil kjøpe deg leilighet her, starter prisene på rundt seks millioner.

St. Regis, Osaka

I oktober 2010 åpnet St. Regis - et sofistikert luksushotell i det som kalles Japans kulinariske hovedstad, nemlig Osaka. Hotellet ligger i byens brede hovedgate Midosuji boulevard, og har 160 rom fordelt på 27 etasjer.

LES OM FLERE EKSOTISKE STEDER

Shangri-La Hotel, Paris

Paris er ikke kjent for å ha verdens største hotellrom. Hos nykommeren Shangri-La, som åpnet i desember, er derimot de minste på hele 50 kvadratmeter, og hotellet hevder å ha de største luksusrommene i byen. Bygget fra 1896 var opprinnelig bolig for keiser Napoleons grandnevø Roland Bonaparte, og har flott beliggenhet i det 16. arrondissement. Kjeden Shangri-La åpner for øvrig også hotell i Wien, Singapore, Shanghai og Manzhouli i løpet av 2011.

5 SMAKFULLE RESTAURANTNYHETER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.