*Nettavisen* Nyheter.

5 gratis nettspill

Savner du noe å kaste bort tiden på? Vi byr på febrilsk dansing, bordtennis og politihelikoptere. La deg friste!

20.04.06 18:13

(Womanweb.no): Vi har drømt om å bli flinkere til å danse, men må jobbe i stedet for å trene. Politi kunne vi derimot aldri tenkt oss å være, men er litt misunnelige på helikopterne deres. Nå har vi endelig muligheten til begge delene. Det har du også:

Polikopter

Hadde vi hatt et politihelikopter, skulle vi spionert på mannfolk i bar overkropp og kastet vannballonger på eks'ene til kjærestene våre. I dette spillet skal du derimot samle gule stjerner for å få poeng, som er nesten like kult. Kanskje.

Pass opp!

Enda et avhengighetsdannende og gratis nettspill. Latterlig enkelt konsept: Du styrer en dings som ikke skal komme borti firkantene som kommer fra siden. Desto lenger du holder deg unna,desto flere poeng.

Dansefeber

Du vet Dancing Stage Fever og alle disse dansemattespillene? Vel, her er en nettversjon, hvor fingrene dine på piltastene tilsvarer føttene på matta. Tunga rett i munnen, føl rytmen og¿ kjør!

Icebreaker

Urlekkert spill med en kjekk kar i dress som løper mot isblokker. Din oppgave er å gjøre så han slår seg gjennom dem mens han løper. Genialt.

Bordtennis

To racketer av gummi og en gul plastball. Mer skulle ikke til for å få oss til å bli sittende å glemme alt fornuftig som skulle gjøres resten av denne arbeidsdagen.

Les også:

Flere nettspill

Morsomme videoer

Bli med i klubben!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.