RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

5 menn du bør date

Sist oppdatert:
Det er fem typer menn alle kvinner bør date, for å bli et bedre menneske.

Mandag hadde Nyhetskanalen premiere. Se den gratis her.

(SIDE2): Ved å prøve ut de fem forskjellige stereotypene er det nemlig lettere å finne ut hva du selv vil ha, og dermed er du mer komplett når du omsider møter den rette, skriver nettstedet Ivillage.com. Her er de fem, navngitte, typene du bør tråle gjennom.

Romantikeren
Han kan lære deg at det faktisk finnes myke menn der ute, som virkelig bryr seg om hvordan du ønsker å bli behandlet. Ved å vite at han eksisterer, slutter du å kaste bort tiden på arrogante og nedsettende menn.

Dessverre er han nok så forelsket i ideen om forelskelse at han er ute av bildet så slutt den gir seg. I tillegg kan han være til de grader irriterende over lengre tid. Eksempler: Johnny Depp og Orlando Bloom.

Mr. Big
Noen ganger trenger man å bli behandlet som det luksusdyret man er, og i Mr. Bigs verden er alt som tatt ut av en sofistikert 40-tallsfilm. I en kort stund. For han er nemlig fullstendig klar over hvilket effekt han har på både deg og alle de andre kvinnene i rommet når han tar deg med på den elegante middagen etter den andre.

Ingen evne eller ønsker om å binde seg gjør et langvarig forhold vanskelig, men du kan lære deg å sette større krav til neste date. Eksempler: Chris Noth som mr. Big i «Sex og Singelliv», eller hvilken som helst Bond.

Den eldre
Han har erfaring, på alle områder, og har vært sammen med nok kvinner til å vite at man ikke kommer for sent til en middag fordi man spiller Xbox. Han vet å forføre og at forspill krever mer enn en form for alkoholholdig drikke.

Samtidig har han antakelig fått det han vil ha ut av diverse forhold, og er ikke ute etter ekteskap og barn. Men du kan lære hva du selv ønsker av et langvarig forhold, og kanskje litt verdenshistorie. Eksempler: Sean Connery og Antonio Banderas.

Mannemannen
Lite tenner kvinner så mye som maskulinitet, derfor kan denne villbassen drive deg ut av det gode skinn. Det handler ikke om å være slem, men å kreve respekt og gi det. Han vel forsvare deg for alt det er verdt og nekte deg å gjøre noe mannearbeid hjemme.

Det fører til at du blir mer bevisst på dine feminine sider, da de er de eneste han vil se. Likevel har han en tendens til å være utro og kan neppe holde en lang diskusjon. Eksempler: Russel Crowe og Rob Roy

Festens midtpunkt
Alle jenter på date den mest populære fyren, som alltid slår de rette vitsene og liker å være sosial. Det er noe veldig tiltrekkende med en fyr som liker å ha det gøy, og er spontane. Du lærer deg kanskje å bli mer avslappet til ting.

Men det er ganske slitsomt å være sammen med noen som trenger å være i sentrum hele døgnet, og sannsynligheten for at forhold kjeder ham er relativt stor. Dump derfor ham, før han dumper deg. Eksempler: Vince Vaugn og Will Ferrell

Les mer om sex og samliv her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere