RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

5 romantiske restauranter

Smakfull sjømat og byens beste utsikt gjør Vertigo til en sikker vinner.
Smakfull sjømat og byens beste utsikt gjør Vertigo til en sikker vinner. Foto: Vertigo
Sist oppdatert:
Smakfull mat, noe godt i glasset og stearinlys på bordet. Her er restaurantene som virkelig tar vare på par.

HTML EMBED

5 romantiske restauranter

Vertigo, Bangkok

Sveve over byen
Utsikten over gigantbyens lys fra skyskrapertaket 61 etasjer over bakken gir svimlende fryd. Kontrasten fra gateplanets støy og klamme varme gjør også sitt. Når menyen i tillegg byr på grillet sjømat av ypperste klasse og utsøkt champagne serveres med uanstrengt stil, bør det meste ligge til rette for vellykket forføring.
Banyan tree

11 INNSIDETIPS TIL BANGKOK

Nocti Vagus, Berlin

Blind date
Dempet belysning er nå én ting, men på denne restauranten spiser dere i totalt mørke. Kelnerne er blinde, og det blir dere og, men med desto sterkere bevissthet på andre sanser som smak, lukt og berøring. Opplevelsen er overraskende intenst og spesiell, og deler du den med din utvalgte blir den enda mer forsterket.
Nocti Vagus

SLØS ELLER SPAR I BERLIN

Ithaa, Maldivene

Underwater love
Dette er kan hende ikke noe for folk med vannskrekk eller anlegg for klaustrofobi, men de fleste andre vil kunne la seg forføre av et måltid fem meter under vann. Verdens første undervannsrestaurant finner du på Rangali Island på Maldivene, i seg selv en av verdens mest romantiske destinasjoner. Stedet har kun tolv sitteplasser og er fullstendig unikt, så husk å bestille bord i god tid.
Hilton World Resorts

MAKELØSE MALDIVENE

Tugra, Istanbul

Palass med utsikt
Hva med å innta middag i Europa med utsikt til Asia i et restaurert, ottomansk sultanpalass? Det har noe ved seg. Når sommerterrassen åpner på Ciragan Palace Kempinski, et av Istanbuls flotteste hotell, er det vanskelig å tenke seg et bedre sted å holde lanke mellom rettene.
www.kempinski.com/en/istanbul

ISTANBULS BESTE KEBAB

Sam’s Grill and Seafood Restaurant, San Francisco

Ruster aldri
Denne klassiske institusjonen – med røtter tilbake til 1867 – kan få deg til å ville bli gammel sammen med din kjære. Både kelnere og klienter ser ut til å være gjenglemt her en gang på 50-tallet, og selv om dere kan få et eget avlukke med forheng, er det ute i restauranten dere virkelig kan nyte atmosfæren av levde liv. Sjømaten er dessuten sprellende fersk og fantastisk god.
Belden Place

SLØS ELLER SPAR I SAN FRANCISCO

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere