RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Erotikknett.no)

5 sexstillinger for de mykeste

Slik får du trent spagatøvelsene som er litt utenom det vanlige.

(SIDE2:) Her snakker vi virkelig «tøy og bøy».

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Tren deg til bedre sex
Mange liker å prøve ut en del forskjellige steder og ikke minst, stillinger å ha sex i. Det finnes mange hundre ulike sexstillinger og egentlig er det bare fantasien som setter grenser.

- Hva med å gi sexlivet en liten utfordring i sommer? spør Terje Presthus og viser frem fem utvalgte sexstillinger som kan by på utfordringer for de fleste.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen!

Han er daglig leder i Dream Entertainment AS samt medvirkende i nettstedet sex-stillinger.no.

- Dette er jo spennende stillinger, men det er nok større sjanse for å strekke en muskel, enn å få noen grensesprengende orgasmer i disse stillingene, forklarer Presthus til Side2.

- De fleste av disse stillingene stiller få krav til mannens fleksibilitet, her er det kvinnen som må tøye og bøye. Det er ikke slik at man blir bedre i sengen, selv om man mestrer disse stillingene. All erfaring tyder på at de som er godt trente har en bedre sexliv enn de som ikke trener, men her har man trukket det nesten til det ekstreme, sier han om tegningene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

De vanligste sexstillingene
Presthus presiserer at bilder og tegninger av «umulige» sexstillinger ikke nødvendigvis er ment for at dere skal gjøre eksakt det som blir vist.

- Man blir ikke bedre i sengen selv om man skulle mestre alle de ulike stillingene. Bruk det som inspirasjon til å finne nye stillinger som passer deg og din partner, tipser han.

Allikevel så er det et faktum at de fleste av oss ender med å benytte de samme fire, fem stillingene.

- Dette er ikke nødvendig fordi disse er de beste, men rett og slett fordi de er enkle og man ikke trenger å knote med instruksjoner av typen «om du tar venstre beinet ditt over her og så flytter deg slik at du sitter sånn» og lignende for at det skal bli godt for begge.

Preshus forklarer at de vanligste sexstillingene er misjonæren, bakfra, sideveis misjonær og dama på topp, men han sier det er ingenting i veien for å eksperimentere litt med nye og spennende stillinger.

5214

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere