RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

5 veier til best kyssemunn

Sist oppdatert:
Et strøk med leppestiften er ikke nok for å holde leppene i «kysseform». Her er fem trinn til smidige og fristende lepper.

Den letteste og raskeste måten å få lepper som frister til lidenskapelige kyss, er et strøk med leppestift, men skal leppene bli virkelig lokkende, bør du følge disse rådene:

  • Vi skrubber føttene og kroppen for tørr hud, men gjør sjelden noe med leppene. Et triks er å smøre leppene med øyekrem, før du bruker en gammel tannbørste eller en vaskeklut til å forsiktig fjerne gamle hudceller.
  • Tørre lepper er turn-off for kyssing og aldri vakkert. Sørg derfor for å skjemme bort leppene dine med næringsgivende balsam om natten.
  • Smale lepper: Med en farget markeringspenn litt mørkere enn din naturlige leppefarge, kan du tegne opp munnen like utenfor leppenes konturer: Fyll så på farge på hele området, og avslutt med lip-gloss eller leppepomade. Slik ser leppene større ut på en naturlig måte.
  • Matte lepper. Noen leppestifter som er såkalt kyssekte, kan væ re tørre. Sørg derfor for å kjøpe en semi-tørr type med kremete konsistens. Men vær oppmerksom på at jo mykere stiften er, jo lettere smitter den av ved kyssing
  • Det siste, men kanskje viktigste rådet for å få en munn som frister til kyss, er godt og grundig stell av tennene. Bruk sukkerfri tyggegummi for å stimulere spyttproduksjonen etter måltid. Husk tannpirkere eller tanntråd og tannpuss - minst to ganger i dø gnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere