RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

5 veier til best kyssemunn

Foto: Crestock
Et strøk med leppestiften er ikke nok for å holde leppene i «kysseform». Her er fem trinn til smidige og fristende lepper.

(SIDE2): Den letteste og raskeste måten å få lepper som frister til lidenskapelige kyss, er et strøk med leppestift, men skal leppene bli virkelig lokkende, bør du følge disse rådene:

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Vi skrubber føttene og kroppen for tørr hud, men gjør sjelden noe med leppene. Et triks er å smøre leppene med øyekrem, før du bruker en gammel tannbørste eller en vaskeklut til å forsiktig fjerne gamle hudceller.

Tørre lepper er turn-off for kyssing og aldri vakkert. Sørg derfor for å skjemme bort leppene dine med næringsgivende balsam om natten.

Smale lepper: Med en farget markeringspenn litt mørkere enn din naturlige leppefarge, kan du tegne opp munnen like utenfor leppenes konturer: Fyll så på farge på hele området, og avslutt med lip-gloss eller leppepomade. Slik ser leppene større ut på en naturlig måte.

Matte lepper. Noen leppestifter som er såkalt kyssekte, kan væ re tørre. Sørg derfor for å kjøpe en semi-tørr type med kremete konsistens. Men vær oppmerksom på at jo mykere stiften er, jo lettere smitter den av ved kyssing

Det siste, men kanskje viktigste rådet for å få en munn som frister til kyss, er godt og grundig stell av tennene. Bruk sukkerfri tyggegummi for å stimulere spyttproduksjonen etter måltid. Husk tannpirkere eller tanntråd og tannpuss - minst to ganger i dø gnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere