*Nettavisen* Nyheter.

5 veier til best kyssemunn

Foto: Crestock

Et strøk med leppestiften er ikke nok for å holde leppene i «kysseform». Her er fem trinn til smidige og fristende lepper.

(SIDE2): Den letteste og raskeste måten å få lepper som frister til lidenskapelige kyss, er et strøk med leppestift, men skal leppene bli virkelig lokkende, bør du følge disse rådene:

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Vi skrubber føttene og kroppen for tørr hud, men gjør sjelden noe med leppene. Et triks er å smøre leppene med øyekrem, før du bruker en gammel tannbørste eller en vaskeklut til å forsiktig fjerne gamle hudceller.

Tørre lepper er turn-off for kyssing og aldri vakkert. Sørg derfor for å skjemme bort leppene dine med næringsgivende balsam om natten.

Smale lepper: Med en farget markeringspenn litt mørkere enn din naturlige leppefarge, kan du tegne opp munnen like utenfor leppenes konturer: Fyll så på farge på hele området, og avslutt med lip-gloss eller leppepomade. Slik ser leppene større ut på en naturlig måte.

Matte lepper. Noen leppestifter som er såkalt kyssekte, kan væ re tørre. Sørg derfor for å kjøpe en semi-tørr type med kremete konsistens. Men vær oppmerksom på at jo mykere stiften er, jo lettere smitter den av ved kyssing

Det siste, men kanskje viktigste rådet for å få en munn som frister til kyss, er godt og grundig stell av tennene. Bruk sukkerfri tyggegummi for å stimulere spyttproduksjonen etter måltid. Husk tannpirkere eller tanntråd og tannpuss - minst to ganger i dø gnet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.