RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

5 videoer som forlenger livet

En god latter forlenger livet, og når latterkilden er et gratis klikk unna kan det knapt bli bedre. Se ukens hysteriske videosamling!

(Womanweb.no): Mail dine morsomste videotips til web@womanweb.no og merk mailen ”Nettmoro”, så skal du se at det vanker ære og berømmelse på disse ærverdige sider i løpet av nær fremtid.

Ukens samling har vi imidlertid funnet helt selv. Vi har sår rundt øynene etter latterkickene. Du er med andre ord advart. Kick it!:

Presidentquiz

Spennende! President Bush og Musharraf er ikke så ofte å se i quiz show, men dette er et nydelig unntak. Bush er hissig på svarknappen sin, men vinner han? Klikk og finn ut.

Bryllupsskrekk

bryllfall
bryllfall
Denne kavalkaden er en gammel kjenning, men stadig like hysterisk. Det kan være belastende å stå til alters, nemlig. Ikke alltid like enkelt å holde seg på føttene.

Slankehelvete

Du har kanskje sett den forrykende morsomme britiske komiserien Little Britain på NRK? Om ikke, så grip sjansen mens du kan. Der kan du blant annet få med deg tidenes verste slankekurs, som du får et praktfulltinnblikk i her.

kopifat
kopifat
Kopifare

Alle har gjort det; puttet fjeset eller andre kroppsdeler på kopimaskinen. Det er kjempemorsomt, vi ler oss halvt i hjel. Det spørs derimot om denne rumpekopiereren kommer til å prøve igjen.

Jackman

Jack Black som Spiderman? Yessirey! Og hans kvinnelige motspiller? Vår alles vampyrslakter Sarah Michelle ”Buffy” Gellar. Denne videoen er lang, men veldig morsom. Ta deg tid – du fortjener det garantert.

spiderbuffy
spiderbuffy

Les også:

Se voldelig pingvin

Søte og gratis nettspill

Bli med i gjengen!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere