Gå til sidens hovedinnhold

50 000 til gode tiltak på Vestli

Har du noe du «brenner» for? Driver du med noe som andre kan være med på. Vestli Vel ønsker seg gode forslag til hva de skal gjøre med pengene de fikk fra GET.

VESTLI: Vestli Vel håper på drahjelp med gode forslag fra beboerne.

– Vi har alt fått inn noen få private forslag, men ønsker oss mange flere. Skal pengene gå til håndball. En gruppe som jobber for å få med innvandrerjenter i organisert idrett. Eller noe helt annet, lurer styreleder Annstein Garnes på.

Mye på gang

Vestli Vel har inngått sin første fellesavtale. Da med Get, hvor alle de forskjellige styrene kan dra stor nytte av både økonomiske- og brukerfordeler. Alle de forskjellige sameiene, borettslagene og huseierlagene sparer sine beboere for store summer samtidig med at de får et forbedret tilbud.

– I denne forbindelse har GET annonsert at de vil gi Vestli Vel. 50 000 kroner som vi i vellet skal
gi til et eller flere formål på Vestli, forteller styremedlem Per R. Torp.

For de unge

Get’s ønske er at pengene går til tiltak for ungdom.

Så har du gode ideer eller forslag så send det til styret vellet før nyttår:styret@vestlivel.noOg i februar neste år får du vite hvilke tiltak som får penger.

Vestli Vel

Er stolte av å ha gjenoppstått og presenterer seg på sine nye nettsider.

På disse siden skal dere kunne finne informasjon om Vestli Vel, historiske bilder og informasjon om Vestli og konkurranser.

Det vil lagt ut informasjon om bedrifter, organisasjoner, idrettslag og mer.

Disse sidene er ment for folk som bor på Vestli, og vi er avhengig av dere for at sidene skal bli en suksess.

Skriv gjerne til oss med informasjon dere ønsker å dele med andre. Blant beboere på Vestli har vi en av de største databankene om Vestli som eksisterer.

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag