RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

50 Cent orker ikke mer hip hop

MORROMANN: Rapperen 50 Cent vurderer å legge rapkarrieren på hylla og heller bli komedieskuespiller sammen med Martin Lawrence. Vil han lykkes?
MORROMANN: Rapperen 50 Cent vurderer å legge rapkarrieren på hylla og heller bli komedieskuespiller sammen med Martin Lawrence. Vil han lykkes? (UNIVERSAL)
Sist oppdatert:
Rapperen kritiserer hip hop-industrien og folks pengegalskap.

(BIIPMAG): 50 Cent vil slutte med Hip Hop. Hva er grunnen? Han synes folk tenker for mye på penger.

Pengefiksert
Det ser ut som om 50 Cent har fått nok av dagens rappere. Ifølge rapperen er penger det eneste som står i hodet på artistene.

Kritiserer
Rapperen har mistet smaken for mange av artistene som vi hører daglig på radioen. Er det da ikke litt ironisk at mannen som har tjent mest penger på rapping gjennom tidene, nå går ut og kritiserer andre rappere for å gjøre akkurat det samme som han har gjort? Merkelig nok er det slik.

Forelsket seg
Til bladet «Billboard» ga artisten følgende uttalelse:

-Det jeg en gang forelsket meg i, forsvinner sakte, men sikkert. Jeg ønsker å representere den «ekte Hip Hop», det som er igjen, for det blir hele tiden mye mindre av den. Menneskene er blitt så fiksert på penger, slik at kreativiteten ikke eksisterer lengre.

Siste fra BiipMag. no: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere