*Nettavisen* Nyheter.

50 Cents livvakt skutt

50 Cents livvakt ble mandag kveld skutt utenfor New Yorks største radiostasjon Hot 97.

01.03.05 17:07

En av 50 Cent (30) sine livvakter, den 20 år gamle Kevin Reed ble mandag kveld skutt i lobbyen til New Yorks største radiostasjon Hot 97. Dramet utspant seg mens rapperen var på luften sammen med flere andre artister hos Funkmaster Flex ifølge Stress.no.

Det var da de forlot lokalet at det oppstod en krangel med den ventende fansen som endte i skytingen. Minst fire skudd skal ha blitt avfyrt og politiet sier skuddene kom fra to pistoler. Livvakten fra Los Angelse ble truffet i leggen. Reed ble umiddelbart kjørt til St. Vincent's Hospital med et skadet ben. Tilstanden er nå stabil.

Mennene som skjøt skal etterpå ha prøvd å rømme i en brøytebil, skriver New York Post.

Det har ikke kommet noen kommentarer om hendelsen verken fra 50 Cent eller hans plateselskap Interscope Records.

Sparket stjerne
50 Cent krangler med alle de store rapperne i New York for tiden. Ja Rule, Nas, Fat Joe er bare noen av de. Sist på svartelisten er The Game som var Dr. Dre og 50 Cents store nye artist som nylig gikk inn på førsteplassen i USA med sitt album «The Documentary» og han har vært på VG-listen her i Norge. Og skytedramaet skjedde nettopp samme kvelden som 50 Cent annonserte at The Game er sparket fra G-Unit, 50 Cents hiphop-crew.

Klikk på bildet for å forstørre.

Årsaken til dette skal være at California-rapperen disset blant annet Jay-Z fra scenen på sin turne i Europa tiltross for at Dr. Dre og 50 Cent ba ham la det være. Og det skal ikke være første gangen The Game skapte problemer. 50 cent fortalte på Hot 97 at mens Dr. Dre og Interscope vurderte hva som skulle bli The Games første singel, så gjestet The Game Jim Jones-singelen og videoen «Certified Gangstas» for Koch, uten å si ifra. Dr. Dre fikk ikke beskjed før etter at han så videoen.

Sjalusi
Lørdag var The Game på Hot 97 og fortalte at han nå skal gjøre en låt med Nas, og 50 Cent sa til Funkmaster Flex at han nå er ferdig med Compton-gutten. The Game prepliserte med at 50 Cent er sjalu fordi The Game ble så stor, men 50 Cent på sin side sa at han faktisk tjener mer per solgte The Game-album enn hva The Game selv gjør, så det passer Queens-rapperen bra at debutanten selger mye skiver.

LES MER OM 50 CENT HER

Brokete fortid
50 cent, The Pimp eller Curtis Jackson som han egentlig heter, har aldri lagt skjul på sin noe brokete fortid, og han skal ha vært involvert i flere skyteepisoder tidligere.

Rapperen var bare åtte år gammel da moren ble funnet drept, ifølge Vg. Han flytte så inn hos besteforeldrene sine. Da han var 12 år gammel, begynte han selv å selge dop. I 1999 ble han knivstukket i en krangel med venner av rapperen Ja Rule. Deretter ble han truffet av ni skudd hvorav et i ansiktet utenfor bestemorens hus i området Jamaica Bay i Queens. Og i 2003 ble det avfyrt seks skudd i 50 Cents kontorlokaler i Midtown.

I fjor, etter en live-opptreden, skjøt og såret Lil' Kim's livvakt Damion Hardy en av 50 Cents venner utenfor det samme radiostudioet. Han hadde fortet seg til studioet etter å ha hørt 50 Cent disse Kim på lufta. Livvakten ble dømt til 12 års fengsel.

Nytt album
50 Cents album med det passende navnet «St. Valentine's Day Massacre» kommer ut på torsdag i USA og på mandag i Europa. Og hans nye singel «Candy Shop» med en av de nye jentene i stallen Olivia er nå nr. 1 i USA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.