RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Produsentene)

50 herlige festsko

Sist oppdatert:
Det er ingen sak å sko seg til festen.

(SIDE2): Du trenger ikke å presse føttene ned i et par skyhøye pumps for å se trendy ut på julefesten.

Se over 50 par festsko i bildekarusellen nederst i saken!

Årets skomote består nemlig av alt fra flate ballerinasko til kraftige skoletter – så i år kan du navigerer deg på stødige ben gjennom hele festsesongen.

Sexy og kraftig
Å kombinere glamorøse kjoler med kraftige sko, har i lengre tid vært en het trend i Hollywood.

«Gossip Girl» -stjernen Leighton Meester stiller ofte i feminine antrekk og kraftige sko. Da hun overvar en veldedig tilstelning i New York forleden dag, var Meester som vanlig trendy kledt, i en feminin kjole, og et par chunky hæler i sort.

Skuespilleren, og moteikonet, Sarah Jessica Parker er også kjent for sin trendy stil, og fikk mye oppmerksomhet da hun stilte i en sort Vivienne Westwood kreasjon og et par lyseblå sko fra den engelske designeren Nicholas Kirkwood forleden dag. Hun viser samtidig en annen måte å kle seg i kraftige sko på, og skaper en fin kontrast ved å velge lyseblå sko til sitt volumiøse antrekk.

Les også:Sjekk prisen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tradisjonelt
Du trenger derimot ikke legge pumpsene på hylla. Føler du deg mest komfortabel litt opp i høyden, er det ingen grunn til å skulle plante beina godt ned på jorda.

Vakre Chloë Sevigny er både moteikon og trendsetter. Mange vil si hun er med på å definere trendene, og det er liten tvil om at hun vet hvordan hun skal sette sammen sine antrekk. Hun er en av mange som ofte velger sko med høye hæler, og er her avbildet med et par sko med knyting rundt ankelen - en het trend denne sesongen.

Eva Longoria Parker følger en annen trend, nemlig leopardsko. Sko i dyreprint er, foruten å være et trendy valg, en stilsikker måte å friske opp festantrekket ditt på, samt gjøre det litt mer sexy.

Med bena på bakken
Det er ingenting i veien for å kle seg i flate sko, når man skal pynte seg til julefesten.

Den vakre modellen, Isabel Lucas, viser akkurat hvordan man kan gjøre det om man vil være sikker på at man får en behagelig julefest – i alle fall skomessig. Den lekre gudinnekjolen i gull gjør seg fint med de enkle ballerinaskoene i sort, og stilen holdes likevel akkurat passe pyntet.

Stilikonet Alexa Chung kler seg ofte i flate sko. Den trendy jenta viser hvor enkelt det kan gjøres ved å kombinerer den avslappede kjolen, til et par spisse sko uten hæl.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Skor deg godt
I vårt kalde klima er ikke alltid like attraktivt å skulle kle på seg småsko, for så å løpe ut i snøen. Da kan du gjøre som mange av de mest trendy Hollywood-stjernene, nemlig kle deg i ankelstøvletter når du skal på fest.

Moteikonet Rachel Bilson kombinerer gjerne sin svarte, kraftige ankelstøvletter med en lekker Chanel kjole. Som den trendy jenta vet, gjør to kontraster ofte antrekket til en suksess.

Olivia Palermo er både realitykjendis og modell. Den unge jenta vet også hvordan hun skal kle seg, og ser lekker ut i den etniskinspirerte kjolen, og de semskede ankelstøvlettene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kilehæl
Sko med kilehæl er en annen trend, som du fint kan ta med deg inn i festsesongen. Det finnes en rekke lekre modeller å velge mellom, og det er liten tvil om at disse også er noe mer behagelig for føttene.

FINN DIN FAVORITT TIL FESTSESONGEN HER:

3902

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere