Gå til sidens hovedinnhold

50 ungdommer skal "døgne" på Stoppestedet

Tre staute karer, en drøm og en brennende dataspill-interesse. Denne helgen er det duket for tidenes LAN-party på Stoppestedet.

LILLEAKER: Først og fremst; LAN er «a temporary, sometimes spontaneous, gathering of people with computers, between which they establish a local area network (LAN)».

Eller, som gutta selv sier det, full sammenkomst med bare data- og konsollspill!

Og tittelen på arrangementet; "Party LANs-a-LOT".

– Vi har snakket mye om det, og vil ville gjerne ha litt størrelse på arrangementet når vi satte i gang, sier Ole Ludvig Dale (16).

– Vi starter i morgen klokken 22.00 og holder på til søndag klokken 12.00, sier Joakim Høgberg (16).

Andreas Wiseth, som jobber ved Stoppestedet, lover at de med jevne mellomrom skal åpne dørene og slippe frisk luft inn.

– Alle som har lyst kan være med dette. Aldergrensen er mellom 13 og 22 år, og vi håper selvsagt at så mange som mulig tar turen, sier Joakim.

I salen på Stoppestedet er det plass til rundt 50 data-hungrige ungdommer. Og gutta håper å se både jenter og gutter i rommet.

– Det er kult hvis det kommer mange; da blir det best. Det kan også være lurt å ta med seg sovepose, hvis man ikke har lyst til å sove på stolen, smiler Henrik Sande (16).

– Vi anbefaler at deltagere bringer med en datamaskin. Men vi tilbyr et über-bra nettverk mot en fet helg foran PC/TV skjermen, sier Ole.


Nb! Alle under 16 år må ha med et tillatelseskjema med underskriften til omsorgspersonen(e). Tillatelseskjemaet finnes på Stoppestedet Ungdomsklubb.

For mer informasjon se: www.steamcommunity.com/groups/lansalot

E-post: partylansalot@gmail.com

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter