RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
500 tok farvel med Tina (18). Minnet om en følsom, engasjert og kjærlig ungdom står igjen etter at Tina Iversen Sukuvara ble begravet fra Vadsø kirke fredag.
500 tok farvel med Tina (18). Minnet om en følsom, engasjert og kjærlig ungdom står igjen etter at Tina Iversen Sukuvara ble begravet fra Vadsø kirke fredag. (Finnmarken/Privat)

500 tok farvel med Tina (18)

Sist oppdatert:
Minnet om en følsom, engasjert og kjærlig ungdom står igjen etter at Tina Iversen Sukuvara ble begravet fra Vadsø kirke fredag.

Over 500 personer hadde møtt fram for å ta et siste farvel med Tina Iversen Sukuvara, skriver Finnmarken.

Hvert eneste benkesete var fullt og mange måtte stå på galleriet gjennom hele den halvannen time lange seremonien.

Foreldre, lillebror, besteforeldre, tanter, onkler, søskenbarn, venner, venninner og offisielle representanter fra Arbeiderpartiet møttes for å minnes Tina.

Les også: Tar farvel med «Mor Utøya»

Strålende jente
Fire bord var satt opp ved inngangen. På bordene skinte tente hvite lys ved siden av et bilde av en strålende Tina. De frammøtte fikk se den fine jenta de kjente, en Tina med et smil om munnen og et lurt blikk. På bordene lå det kondolanseprotokoller, som etter hvert fyltes opp av navnetrekkene til alle som ville ta farvel.

Livet endte tidlig
Fredag var det to uker siden Tina brått ble revet bort fra alle som var glade i henne. Et sted mellom klokka 18.15 og 18.27 ble hun skutt og drept på Utøya, hvor hun var sammen med flere hundre ungdommer på AUF-leir.

2. september skulle Tina fylt 19 år. Til høsten skulle hun startet på sitt andre år som lærling som barne- og ungdomsarbeider i Glimmerstua barnehage. For to uker siden skulle hun besøkt sin bestemor i Oslo. Det ble aldri noe av Tinas planer.

Gravlagt på Myre
Vadsøjenta Åsta Sofie Helland Dahl ble gravlagt fra Myre kirke torsdag. 16-åringen har familietilknytning i Vesterålen, men har vokst opp i Vadsø.

Etter familiens ønske foregikk begravelsen uten medier til stede.

Les: Tok farvel med Victoria

Les: - Nå har bygden en ungdom for lite

Les: Steinar Jessen (16) begravet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere