RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

5000 barn og voksne i Hafslund cup

Sist oppdatert:
Årets høydepunkt for mange barn og voksne ble arrangert i Vallhall denne helgen.

Nærmere 2000 barn fordelt på 200 lag viste engasjement, glede og fair play i den største innendørsturneringen i Norge. Vålerenga fotball har arrangert Hafslund cup siden 2001 og den er nå så populær at allerede 1-2 uker etter påmeldingsfristen er turneringen full.

Vålerenga mot rasisme hadde egen stand hvor det var flere aktiviteter som trigget mer enn bare bena på de unge lovende. Blant annet var skiføttene, hvor barna må kommunisere og vise god koordinasjon populær. En annen aktivitet som engasjerte spillerne var A-ball-1, et nytt unikt konsept hvor barna får stimulert språk og matematikk i kombinasjon med fotballøvelser. Foruten dette var også radarskytingen og tegnekonkurransen en sikker vinner.

Turneringen er et kjempearrangement, og kunne ikke vært gjennomført uten den fantastiske dugnadsinnsatsen i klubben. 400 frivillige ga full gass hele helgen slik at turneringen forløp smertefritt.

Vi ønsker alle barn og voksne velkommen tilbake neste år!

Se bilder fra turneringen her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere