RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

51-åring tiltalt for knivdrap på ekssamboeren

Fredrikstad (NTB): En mann (51) som er tiltalt for å ha drept sin tidligere samboer (35) i Fredrikstad i januar, skal i retten i november. Han skal ha påført henne et 21 centimeter dypt kutt.

Den drapstiltalte mannen skal også ha truet et mannlig familiemedlem av offeret med kniv.

- Min klient erkjenner ikke skyld i saken, sier mannens forsvarer John Christian Elden til NRK. Rettssaken skal opp i Fredrikstad tingrett 11. november.

Drapet skjedde rundt midnatt 13. januar i en leilighet på Lisleby i Fredrikstad. Da den drepte kvinnen forsøkte å roe ned sin tidligere samboer, som truet slektningen hennes med kniv, skal den drapstiltalte ha stukket henne gjentatte ganger. Hun fikk et 21 centimeter dypt kutt som gikk inn i høyresiden av hjerteposen og hovedpulsåren.

Det var slektningen til den drepte kvinnen som fikk varslet politiet om knivstikkingen. Da politiet kom fram til leiligheten, fant de kvinnen alvorlig skadet. Hun ble fraktet til sykehus, men døde av skadene.

Det tok én time og 20 minutter fra politiet fikk melding om knivtrusler, til de kom seg inn i leiligheten. Politiets arbeid i saken granskes nå av Spesialenheten for politisaker. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere