*Nettavisen* Nyheter.

6 menn du bør styre unna

Truffet mange online du senere har avslørt som idioter? Lær deg å raskt avsløre om han er verdt å satse på eller ikke.

12.08.05 10:41

1) Allerede i et forhold?

Hvis han ikke har et bilde på profilen sin, bruker store solbriller eller bildet er så uklart at selv ikke moren hans ville kjent han igjen, kan dette tyde på at han ikke vil bli gjenkjent. Og hvorfor vil han ikke det? Vær på vakt! Dette kan være en mann som er på vei ut av et ekteskap eller et forhold, men dersom han ikke har ”guts” nok til å avslutte forholdet før han starter en ny romanse, er dette da virkelig en du vil satse på?

2) Gjerrigknarken

Hva er definisjonen på en gjerrigknark? En som ikke vil betale for å sende deg en mail, men isteden benytter seg av alle gratis funksjoner på nett? En som ikke har gold-, vip- eller pluss-abonnement? En som ikke vil sende deg en online gave for å imponere deg? Vær på vakt mot gjerrigknarken. Går du ut med en slik kar kan du nok ikke forvente deg å få drinken eller middagen spandert¿

3) Koffert-typen

Du kjenner typen! Han søker etter en tynn og pen jente, gjerne med store pupper og langt hår. Jo mer han beskriver hvordan du skal se ut, jo større er sannsynligheten for at han kun er ute etter sex. Hvis det ikke står noe om at han er ute etter en livspartner han kan dele spesielle interesser med, hva han ser for seg i en fremtid med deg eller lignende er sjansen stor for at kun er ute etter sex. Og muligens hele tiden..

4) Respektløshet

Mens en mann uten bilde kan være tegn på utroskap, kan en mann med bilde av mer enn seg selv være en ren løgn. Du har kanskje sett bilde av en mann i dress, hvor bruden (tidligere kone) er klippet ut? Ganske så respektløst får man si. Pass også opp for bilder med barn, dyr etc. Noen er virkelig ute etter å vise frem barna, mens noen bare ønsker å gi inntrykk av at de er en familiemann. Spør om barna eller dyrene på bildene er deres. I noen tilfeller er de bare lånt ;-)

5) Opptattsignal

Dersom han gir inntrykk av å være veldig opptatt, skriver korte mail og bruker masse forkortelser – spør deg selv om han har tid til deg. Dersom han ikke kan kaste bort noen få minutter på å svare deg skikkelig, bør du være på vakt. Hvor mange skriver han med samtidig egentlig, og er han oppriktig interessert i deg? Har han egentlig lest profilen din i det hele tatt? Disse mennene avslører seg lett ved å sende ut mail av typen; U R hot!!

6) Bitterhet

Dersom han rakker ned på eks-kjæresten bør du igjen være på vakt. Uttaler han ting som ”Hun dumpet meg, den hora” eller ”I likehet med de fleste kvinner var hun mest opptatt av seg selv” bør du styre unna. En mann som rakker ned på det motsatte kjønn, et sted der han samtidig forsøker å promotere seg selv, heiser et stort rødt flagg. Istedenfor å jatte med gjør du lurt i å droppe typen og gå videre til nestemann.

Moralen her er at du skal lese en profil med argusøyne. Deres oppførsel og profil online gjenspeiler som regel deres person i det virkelige liv. Ikke les mailene med rosenrøde briller. Er noe for godt til å være sant er det gjerne det! Husk at havet er fullt av fisker, og det er ingen grunn til at du skal la deg fange av en dust!!

(Kilde: ivillage.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag