RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

6 supre slanketriks

Foto: Berit Roald (Scanpix)
Sist oppdatert:
Les hvordan du kan bruke din psyke til å gå ned i vekt.

(BIIPMAG): Vi gir deg 6 triks til hvordan du kan overvinne din psyke og dermed få en finere kropp.

Er du en av de som stadig vekk driver med Jojo- slanking? Trikset ligger i å overbevise psyken din.

Triks 1: Aldri si aldri ved slanking
Mange velger å nekte visse ting under en diett, men som regel klarer man ikke å motstå fristelsene. Dette fører til at man lar seg rive helt med og hiver enda mer innpå enn det man ellers hadde gjort. I stedet for å gi forbud mot sjokolade, kan man heller tillate seg en sjokolade i uken.

Triks 2: Spis mange måltider
Hvis du føler deg sulten mens du sitter på T-banen, så har planleggingen av mat gjennom dagen gått dårlig. Sørg for at du fordeler måltidene jevnt i løpet av hele dagen. På den måten slipper du å løpe av T-banen og bort til nærmeste Narvesen for å kjøpe deg en stor pølse.

Triks 3: Eple eller nøtter?
Spise et eple i stedet for chips? Mange synes dette kan bli utrolig vanskelig, og for å forandre på dette kan nøtter eller tørket frukt være et godt alternativ.

Triks 4: Aldri gi opp
Suksessrike mennesker skiller seg ut fra mengden, fordi de klarer å reise seg opp etter en nedtur. Forestill deg det sportslig: Ingen tennisspiller legger fra seg racketen fordi han eller hun tapte det andre spillet. Du må ikke gi opp ved litt motgang.

Triks 5: Gjør det sakte
Den som planlegger å gå ned 15 kilo per måned, vil garantert bli avhengig av slankepiller, noe som ikke akkurat er en veldig sikker måte å gå ned i vekt på. Bruk heller tiden på å gjennomføre små etapper. Små resultater vil i det lange løp gi mye bedre virkning på kroppen.

Triks 6: Spør deg selv
Sultfølelse gjenkjennes ved at magen knurrer eller at du har følelsen av at du har en svak kropp, altså signaler som kommer innenfra. Appetitt oppstår utenfra og blir påvirket av lukter og matretters utseende. Neste gang du skal sette deg ned og spise så spør deg selv: Er jeg virkelig sulten eller har jeg bare lyst på mat?

Kilde:(bild.de)

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere