RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

6 ting gutta hater

(Thinkstock)
Sist oppdatert:
Jenter - ikke tro dere oppnår noe med dette.

(SIDE2): Sosiale medier er i vinden som bare det, og vi deler og forteller i alle retninger. Men det kan bli for mye av det gode.

Cosmopolitan.com har spurt et knippe mannfolk hva det er jenter gjør på Facebook som er irriterende, og under får du listen presentert.

«Spionerer»
Liker du å sjekke hans statusoppdateringer og bilder fra tiden før du og han ble oss to? For deretter å spørre han om hvem hun blonde med det flotte smilet hvis bilde han hadde kommentert på er?

Ikke gjør det, det bare irriterer og han vil føle seg anklaget for å bedrive skittent spill. Tross alt, det ligger der ute så alle kan se, det er ikke noe han forsøker å skjule.

Lage trutmunn
Inn på badet, på med sminken, fikse håret, fram med kløfta, lage trutmunn og se dyyyyypt inn i kameralinsa? For så å legge ut det du er mest fornøyd av på Facebook?

Ikke helt ukjent fremgangsmåte for mange, garantert.

Gutta derimot synes ikke det er nevneverdig sjarmerende med denne trutkjeften som skal forestille sexy/forførende/uskyldig. De vil selvsagt heller ha et ekte smil!

Dele alle detaljer
Er du forbanna på venninna di, hater du arbeidsgiveren eller har store problemer med kjærligheten?

Ikke brett ut privatlivet offentlig. Sjarmerende er det ikke, og du kommer uansett mest sannsynlig til å angre og bli flau.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mannehateren
Feminist, premenstruell, sinna, kjipe selvopplevde hendelser, teit lillebror, verre type.... Årsaken kan være mange og forståelige til tider, men å vri det over til at alle menn er svin, er ikke nødvendigvis så smart - eller rettferdig.

Og er du slik som stadig kommer med kommentarer av typen om at alle menn er utro, alle menn lyver - så ikke forvent for mye støtte fra halvparten av vennene dine.

Se på meg, se på meg...
Selvportrett er vel og bra, særlig for å vise hvem man er utad på profilen. Men å ha et flere-hundre-bilder-stort album med selvportretter, kan virke ganske selvdiggende. Særlig dersom du ikke har andre bilder der i det hele tatt.

Hva gutta synes? Patetisk og selvopptatt.

WTF?
Siste tipset over ting jenter ikke bør gjøre, dersom de ikke vil ekle ut gutta: Ikke ta med de rare kroppsdelene på alle bilder. Som føtter og tær på hvert eneste bilde av en strand eller bassengkant.

- Hva er det med jenter som poster bilder av sine egne føtter om dagen? Hvem vil se ekle tær på et bilde av et fint basseng eller havet? Det er helt ulogisk, mener Jesse (28).

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere