RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

60-åring slått ned i stuen

Sist oppdatert:
Nevø fant onkelen svimeslått i en blodpøl på stuegulvet etter at en fremmed hadde tatt seg inn.

(iBergen.no) Mens 60-åringen satt og så på TV i stuen, tok en fremmed person seg inn og gikk til angrep på ham.

- Han ble slått ned bakfra så vi har ingen beskrivelse av gjerningsmannen, sier politioverbetjent Arnfinn Grydeland ved Fyllingsdalen politistasjon til iBergen.no.

Overfallet skjedde mandag 14. juli i 19-tiden hjemme i mannens bolig i Lillehatten i Fyllingsdalen. Først én uke senere ble politiet kontaktet og saken anmeldt av et familiemedlem av 60-åringen.

Mannen hadde hatt besøk av sin nevø den aktuelle kvelden. Ved 19-tiden gikk nevøen en tur i butikken, og da han kom tilbake til boligen fant han onkelen liggende kraftig forslått og i svime i en blodpøl på gulvet. I all hast ble mannen fraktet til Betanien sykehus der det ble konstatert to brudd i nesen og hevelser i ansiktet.

Etter å ha blitt overført til Haukeland sykehus ble han utskrevet samme dag.

Motivet for overfallet er for politiet uvisst, men 60-åringen har forklart i avhør at det skal ha blitt stjålet medisiner fra ham i forbindelse med episoden.

- Vi ser alvorlig på denne saken og oppfordrer publikum til å tipse oss dersom de har sett noe mistenkelig i Lillehatten på det aktuelle tidspunktet, sier Grydeland.

Du kan kontakte politiet på telefon 02800.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere