*Nettavisen* Nyheter.

600 ville ha gratis leiebil

VALLHALL (vif.no): Vålerengas SMS-tjeneste gikk varm da over 600 meldinger med ønske om gratis leiebil strømmet inn som svar på Vålerengas aprilspøk i formiddagstimene i dag. - Responsen har vært fantastisk, men så lokket vi også med et veldig bra produkt, sier administrerende direktør i Vålerenga Fotball, Pål Breen, til vif.no.

01.04.08 22:30

Tirsdag morgen la vif.no ut saken som fortalte at Vålerenga i samarbeid med Møller Bil Ensjø skulle lansere Vålerenga-bilen og at samarbeidsparterne i den forbindelse loddet ut 10 gratis treårs leasingavtaler til klubbens supportere. Lokkemiddelet var en 2008-modell Audi A3 1.9 Tdi Sportsback og skulle leveres dekorert i Vålerengas vakre farger. Responsen lot ikke vente på seg. Allerede i løpet av den første timen tikket det inn 100 meldinger.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Møller Bil Ensjø var som vanlig sporty og stilte opp på kort varsel da Lars Eirik Eggen kom med ideen mandag ettermiddag. Det er moro at så mange engasjerte seg, forteller Breen.

- Selv om dette var en uhøytidelig vri fra vår side, sier det litt om interessen rundt hjemmesidene våre når over 600 supportere responderer i løpet av noen få timer.

NRK solgte Helstad til Enga
Også i andre medier har Vålerenga vært en del av aprilspøkene. NRK Hordaland meldte i morges at Branns toppscorer Thorstein Helstad (30) hadde skrevet under en treårskontrakt med Vålerenga sent mandag kveld, og dermed var spilleklar for VIF allerede til bortekampen mot Tromsø neste søndag. Overgangsummen i det fiktive klubbyttet var 25 millioner.

Fædrelandsvennen kunne på sin side melde at Vålerenga mistet seriegullet fra 2005 til Start som følge av dommen mot Morgan Andersen. Avisa viste til at John Obi Mikel hadde spilt ulovlig for Lyn i 2005-sesongen og at poengene midtbanespilleren var med på å sanke inn i stedet skal tilfalle motstanderen. Dermed fikk Start poengene som skulle til for å passere Vålerenga på tabellen

Dobbel spøk fra VPN
Den uavhengige supportersiden Vålerenga på Nett (VPN) skremte morgentrøtte supportere med beskjeden om at Vålerenga bare får 5 prosent av billettene på Åråsen i kampen mot Lillestrøm 13. april. Konsekvensen var at kun 317 billetter var tilgjengelig for vanlige supportere. I tillegg brakte nettsiden nyheten om at profilansvarlig i Vålerenga Fotball, Lene Carr, slutter i jobben fordi hun ikke fikk trumfet gjennom forslaget om å ha rosa striper på Vålerenga-drakta.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag