RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

60.000 nordmenn har gjort det

Sist oppdatert:
Og over 10 millioner gjorde det i hele verden på under to døgn. Last ned gratis her.

Den tredje generasjonen av FireFox ble sluppet på tirsdag kveld, og så langt har over ti millioner lastet ned den nye nettleseren over hele verden. Bare i Norge har programmet blitt lastet ned over 60.000 ganger på under 48 timer.

Prøver å sette verdensrekord
Med lanseringen av det nye programmet har det blitt organisert et verdensrekordforsøk for å gjøre FireFox 3 til det mest nedlastede programmet i løpet av 24 timer.

Ifølge den offisielle statistikken klarte de over åtte millioner i løpet av den timen, og de regner med å få det godkjent som en ny verdensrekord.

En viktig oppdatering
Den nye utgaven av FireFox 3 har vært under utvikling i lang tid, og resultatet blitt meget bra. Programmet er betydelig raskere enn tidligere, og er ikke lenger den slukeren av minne som tidligere utgaver har vært kjent for. Det å åpne dusinvis av nettsider samtidig fremstår ikke som noe problem.

Av de viktigste nyhetene i Firefox 3, utover ytelsen, er det betydelig forbedret håndtering av nedlasting av filer, adresselinjen har blitt genial, håndteringen av bokmerker har blitt betydelig bedre, sikkerheten har fått et løft – og mange, mange andre ting.

En komplett liste over nyheter finner du her.

Prøv du også
Hvis også du vil prøve det som utvilsomt har blitt verdens beste nettleser, så kan du laste det ned helt gratis her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere