RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

65-åring erkjenner straffskyld for overgrep mot barn

Fredrikstad (NTB): En 65 år gammel mann erkjente i Fredrikstad tingrett onsdag straffskyld for overgrep mot barn og produksjon av overgrepsfilmer av barn.

Mannen er tiltalt for å ha utsatt en to år gammel gutt for overgrep på et hotellrom i Thailand. Ifølge tiltalen filmet 65-åringen overgrepet.

Tiltalen omfatter dessuten overgrep mot guttens fem år gamle søster, samt overgrep mot en tolv år gammel gutt. Videre er mannen tiltalt for å ha produsert 334 filmer på totalt 35 timer med barn i seksuelle aktiviteter eller på en seksuell måte, skriver Fredriksstad Blad.

Saken startet i Fredrikstad tingrett onsdag. 65-åringen erkjente straffskyld på alle tiltalepunkter, unntatt påstanden om overgrepet mot den fem år gamle jenta.

Saken startet som en bekymringsmelding fra barnevernet i Fredrikstad. Opprullingen førte til at politiet aksjonerte mot mannens bolig.

Tidligere har mannen sonet fire og et halvt års fengsel for overgrep mot sin egen datter. Det første overgrepet i saken som startet onsdag, skal ha funnet sted året etter at han slapp ut av fengsel for overgrep mot datteren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere