Det sier Morgan Smith fra Brantley County, Georgia. Hun var ute ved bassenget i hagen, da hun plutselig merket at svarte flekker tok over synet hennes.

Været: Det kjølige og våte været fortsetter torsdag

Den 20 år gamle kvinnen fikk et anfall og mistet deretter bevisstheten. Dermed veltet hun baklengs ned i det lille bassenget i hagen.

Heldigvis for henne var også lillebroren Aiden i nærheten.

- Jeg tenkte, Gud, hun kommer til å dø, sier den lille gutten til Actionnewsjax.

Aiden løp med en gang til, tok tak i håret til storesøsteren, holdt hodet hennes over vannet og ropte høyt til hjelpen kom.

Søsteren er sikker på at hun ville ha druknet om det ikke var for lillebroren.

- Jeg vet at ekte engler finnes fordi jeg er heldig nok til å kalle ham min. Jeg har en hverdagshelt i livet mitt, sier søsteren.

Morgan Smith forteller at hun tidligere fikk anfall to-tre ganger daglig, men at hun nå tar medisiner som holder disse i sjakk.

Dette er første gang hun har fått anfall i forbindelse med svømming og at hun fra nå av alltid vil ha en voksen med seg når hun bader.

- Jeg elsker deg og er så takknemlig for deg hver eneste dag. Du vil alltid være min helt og jeg er enda mer takknemlig for at jeg kan kalle deg min lillebror. Søster vil alle elske deg, sier Morgan Smith.

Les: 28 personer omkommet i drukningsulykker så langt i år

Reporter Christy Turner har lagt ut flere Twitter-meldinger fra møtet med søskenparet. Se dem her: