RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

7 Lost-skuespillere tatt av politiet

Sist oppdatert:
Det er ikke bare Lost-stjernen Michelle Rodriguez som har blitt tatt av politiet. Les hele listen her.

(SIDE2): For andre gang på 18 måneder ble smellvakre Michelle Rodriguez fra tv-serien Lost nylig arrestert for fyllekjøring. Men den 27 år gamle stjernen er ikke den eneste av skuespillerne som har blitt tatt av politiet.

Syv stykker tatt

Siden innspillingen startet på Oahu har hele syv av skuespillere blitt tatt av politiet på Honolulu, enten for fyllekjøring eller i fartskontroller, skriver StarBulletin.com.

Både Rodriguez og medspiller Cynthia Watros har blitt tatt for fyllekjøring.

Disse har kjørt for fort:

Josh Lee Holloway, som spiller Sawyer, Dominic Monaghan, som spiller rockemusikeren Charlie, Naveen Andrews, som spiller Sayid og Ian Joseph Somerhalder, som spilte Boone i den første sesongen har alle blitt tatt for å ha kjørt for fort.

I tillegg fikk Harold Perrineau Jr., som spiller Michael, bot for ikke å ha forsikring på sitt kjøretøy, samt å kjøre uten å ha gjennomgått en godkjent sikkerhetssjekk, da han ble stoppet i en politikontroll på Honolulu i oktober.

Risikerer fengsel

Til tross for Lost-skuespillernes hyppige omgang med politiet er det definitivt Rodrigues som ligger dårligst an. Den vakre brunetten risikerer fengselsstraff for sine lovbrudd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere