Gå til sidens hovedinnhold

72-åring er FrP-topp

Han er 72 år og hadde tenkt å gi seg. Men nå går han på en ny periode, Magne Gjelseth i Stovner Fremskrittsparti.

STOVNER: Høybråten-mannen topper listen til bydelspartiet foran høstens bystyrevalg. Det var imidlertid en viss diskusjon rundt nominasjonen, bekrefter Gjelseth.
Det ble noen endring på listen i forhold til nominasjonskomiteens innstilling. Men jeg fikk fornyet tillit, sier han.
På andreplass står Lorang Jensen, tredjeplassen er det Jan Arild Linja som besitter. På fjerdeplass står Marit Broen, en nykommer under årets kommunevalg.
Hun er en kvinne vi skal satse på i fremtiden. Hun er flink og ryddig, sier Gjelseth. På de neste plassene står Jan Erik Eliassen, Kjell Korsrud, Brita Berge, Per Wiklund, Fay Renee Navas, Christer Gundelach og Per Anders Leihne.
Listetoppen er fornøyd med å få inn både kvinner og minoritetsspråklige på bydelslisten.
Jeg tror dette blir en bra liste. Vi har veldig mange dyktige mennesker med god kapasitet til å gjøre en god jobb. Mange tar gjenvalg, og har lang erfaring. Det er viktig, sier Gjelseth.
Han håper på et godt samarbeidsklima med byrådspartneren Høyre og ikke minst at de to partiene gjør et godt valg. At det i hvert fall gjelder FrP, er Gjelseth overbevist om.
Vi får signaler fra sentralt hold om at vi har en god oppslutning i Groruddalen, sier 72-åringen som gleder seg til en ny periode i bydelstuvalget på Stovner. Vi skal samarbeide godt med de andre partiene i BU. Vi er der som ombudspersoner for folket, ikke for egen skyld, sier han. Pubdriveren Tove Hermansen står oppført på 15. plass på FrP sin bydelsliste.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album