RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ERIC CABANIS (AFP/Scanpix)

75 personer hentet ut fra flyvraket

Sist oppdatert:
Air France-flyet styrtet for to år siden.

- 75 lik har blitt hentet opp fra flyvraket, dette er mer enn dobbelt så mange som hittil har blitt funnet, sier visepresident i den franske foreningen for etterlatte til CNN.

Fant flyet etter nesten to år
Tidligere denne måneden ble vraket av Air France 447-flyet lokalisert på havbunnen. Bare om lag 50 lik ble funnet i dagene etter styrten i 2009. Personene som nå er hentet opp, er ennå ikke blitt identifisert.

Air France-flyet var på vei fra Rio de Janeiro til Paris da det styrtet i Atlanterhavet 1. juni 2009. Alle de 228 menneskene om bord omkom i ulykken.

Tre nordmenn var blant de omkomne.

- For tidlig å vite om det er nordmenn
Ifølge konstituert underdirektør i Utenriksdepartementet (UD) Frode Andersen, er det for tidlig å si om det er nordmenn blant dem som er funnet.

- Det er for tidlig å uttale seg om dette. Vi har foreløpig ikke hørt noe om det eventuelt er nordmenn blant dem, sier han til Nettavisen. og sier at UD vil få beskjed når identifisering er fullført.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere