RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Google maps (Google maps)

76- åring ble banket opp i sin egen bil

Sist oppdatert:
Ble stoppet på busslomme og fikk juling av sint bildesperado i Molde.

En 76 år gammel mann som var på kjøretur på Eidskrem i Molde fredag ettermiddag fikk et dramatisk møte med en med en annen trafikant.

Han ble blinket til siden av føreren av en hvit kassebil, gjerningsmannen åpnet bildøra, tok tak i halsen på mannen, og slo minst to kraftige slag mot ansiktet og hodet, skriver Romsdals Budstikke .

Etterlyser vitner
Politiet etterlyser nå vitner til episoden som fant sted fredag ettermiddag ved 18.30-tiden.

- Føreren av Volvoen var en mann på 76 år fra en av Moldes nabokommuner. Han stanset på ei busslomme på Eidskrem etter at bilen bak hadde signalisert at han ville han skulle stoppe. Ut kommer føreren av kassabilen, og mens 76-åringen fremdeles sitter i Volvoen, blir han tildelt 2-3 svært kraftige slag mot hodet, forteller Johansen.

«Dette gjør du ikke engang til»
Gjerningsmannen skal også ha sagt «dette gjør du ikke en gang til», 76-åringen skjønte ikke hva personen mente, men det kan ha vært en trafikal forseelse.

Personen som banket opp 76-åringen skal være etnisk norsk, middels høy, snauklipt mørkt hår, og skal ha snakket en lokal dialekt. Hvilken aldersgruppe han faller inn i er ukjent, men det skal være snakk om en voksen mann.

Mannen ble kjørt til legevakten av en kvinne som var vitne til hendelsen, han skal ikke være alvorlig skadd, men er preget av hendelsen.

Politiet oppfordrer vitner til å ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere