*Nettavisen* Nyheter.

8 flotte fredagsfilmer

Ikke alle husketurer ender like godt. Se 30 eksempler nedenfor.

Fredag er dagen for å la arbeidsdagen suse av gårde i latskapens tegn. Denne ukens videosamling er eksemplarisk i så måte. Klikk, se, le og kos deg med åtte flotte videolinker.

14.07.06 14:23

(Womanweb.no): Barn kan være morsomme, plagsomme og søte. Det er noen finfine eksempler i linkene under, i tillegg til annet som får trimmet smilemuskelen. Kast deg over dem med det samme:

Reklamemoro

Noen ganger – spesielt nå på sommeren – er det eneste morsomme å se på TV de mest kløktige reklamefilmene. Dessverre er det langt mellom dem. Takk og lov for at noen da samler fire genistreker i én suveren video.

Crazy

Dette er (ok, det burde være) den egentlige videoen til Gnarls Barkleys fantastiske slager ”Crazy”. Denne karen er det – crazy. Han danser seg gjennom hele låta uten å vite at han blir filmet. Han har innlevelse man sjelden ser i offisielle videoer. Han tar den helt ut på slutten – han lever låta. For en fantastisk fyr. Vi er så glad i han.

Saunaskrekk

Klassisk skjult kamera-stunt i en litt annen setting. Uansett slutter det ikke å være morsomt – vi mennesker er morsomme slik. Folks reaksjon på en uventet situasjon – bang! – moro, moro.

Imponerende musikk

Noen ganger blir man blåst over ende over hvor flinke folk er og hvor mye tid de tydeligvis bruker på videosnadder på nett. Dette er for eksempel animasjon og musikk i skjønn harmoni. Litt svimle, kjenner vi¿

Ille musikk

Noen er flinke, andre er det ikke. Denne amerikanske politimannen hører definitivt til i sistnevnte kategori.

Frekk unge

Hva gjør et barn når han ikke får det som han vil? Han maser. Hva gjør en liten pjokk når han mener å ha fått tilbake for lite penger? Han maser noe så grønnj****g.

Huskestue

Litt av sjarmen med husker er at det kan gå galt. Det gjør som regel heldigvis ikke det. Det er mye bedre å se det skje andre, som i disse 30 tilfellene.

Skogsfare

Tenkt deg i skogen i helgen? Tenk igjen, for den er nemlig ikke trygg. Se bare hvordan det gikk med denne gjengen.

Les også:

Forrige Videorama

Genial, ny mobil

Mest sexy menn

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.