RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

80-åring vil gifte seg 100 ganger

En 80-åring i India avla for mange år siden et løfte til seg selv om at han skal gifte seg 100 ganger. Nå har han passert 90 bryllup, men en feilregistrering fra myndighetene kan ødelegge for ham.

Mannen har nemlig funnet ut at han er registrert som kvinne i valglistene. Feilregistreringen fratar ham retten til å stemme ved valget i april, og han krever nå at myndighetene retter opp feilen øyeblikkelig.

I tillegg til å frata ham stemmeretten, frykter mannen nemlig at feilregistreringen som kvinne også vil ødelegge mulighetene hans til å oppfylle løftet sitt om å gifte seg 100 ganger, melder avisen Dharitri ifølge Ananova.com.

Udayanath Dakhina Ray avla det spesielle løftet da hans første kone Sibapriya forlot ham. Han ville vise henne at han kunne finne en kvinne å gifte seg med akkurat når han ville, og at hun hadde gjort noe dumt ved å forlate ham.

Så langt har 80-åringen giftet seg 90 ganger - men mangler altså ti bryllup.

Mekanikeren, som også utgir seg for å være lege, har 29 barn. Han hevder at han blir neddynget i brev fra kvinner over hele verden som gjerne vil hjelpe ham å nå 100 ekteskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere