RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

80-tallet ruler våren

80-TALLS CHIC: Lindsay Lohan digger stilen fra 1980-årene. Rayban Wayfarer-solbriller og store metaliske vesker hører med. Vi gir deg de beste tipsene for trenden her!
80-TALLS CHIC: Lindsay Lohan digger stilen fra 1980-årene. Rayban Wayfarer-solbriller og store metaliske vesker hører med. Vi gir deg de beste tipsene for trenden her! (Paul Weaver Side2, Stella)
Sist oppdatert:
Er du en 80-talls berte? Side2 gir deg vårens beste tilbehørsguide her.

(SIDE2): Neonfarger, metallisk og glam preger vårmoten, og for jenter som har dilla på trenden er tilbehøret det aller viktigste. Punk, glam og rock preger tiåret som mange av oss har falt for også denne sesongen.

Side2 har plukket ut gode kjøpetips til jenter med 80-talls dilla!

LES OGSÅ: Slik får du hippielooken

Se tipsene i en stor bildeserie nederst i saken.

Must og kast
Frynsete boots, store monogram gensere a` la Ball og steinvaskede jeans er kanskje trender som godt kan bli igjen i tiåret, men stort hår, sterkt makeup og metallisk tilbehør understreker stilen uten å gjøre deg helt 80-talls frik.

Men her er noen trender for tiåret:

° Rayban Wayfarer-solbriller. Gjerne i svarte, men de kommer i en rekke farger. Tenk Tom Cruise i «Risky Business»!

° Store gullringer i ørene. Trenden har overlevd i mange år og er superaktuelt.

° Pumps med spiss tå og lav hæl til hverdagsbruk ble introdusert av prinsesse Diana tidlig i tiåret. Disse kommer i mange varianter til våren - velg en neonfarget for å skille deg ut!

° Det store sjalet er en hit. Det er et utall å velge i - så finn din favoritt i etniske mønster, metallisk eller knallfarger. Kult å pynte opp hverdagsantrekkene med.

° Konvoluttvesken ble en stor vinner på 80-tallet, og er det selvsagt fremdeles. Vesken skal gjerne matche skoene - altså rosa veske, rosa sko.

° Strømpebukser og tights er like riktig denne våren som det var i fjor. Gå for en metallisk variant eller en i sterk farge til den søte kjolen.

° Metalliske sko og vesker som matcher er også veldig beskrivende for stilen på 80-tallet.

Stjernefavoritter
Lindsay Lohan, Paris Hilton og Mary-Kate Olsen har alle mer eller mindre innslag fra det glade tiåret i sin garderobe. Solbriller, store skjorter og skinnarmbånd er noe av det de liker aller best.

Rayban Wayfarer-solbrillene i rødt er en favoritt som henger med oss i denne sesongen også, Kirsten Dunst har alle varianter av solbrillene.

Bli inspirert av vårens heteste tilbehør nederst i artikkelen!

Liker du stilen? Diskuter gjerne under bildekarusellen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere