RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: - (1881.no)

88-åring druknet

Sist oppdatert:
Kvinne hentet livløs opp av vannet etter en ulykke i Farsund.

- Det dreier seg om en eldre dame på 88 år. Hun har druknet under bading med familien, sier operasjonsleder Øystein Vellesen i Agder politidistrikt til TV 2.

Ulykken skjedde mandag ettermiddag. Ambulansepersonell var tidlig på stedet og varslet politiet om ulykken klokken 16.30.

Kvinnen var livløs da hun ble hentet opp av vannet. Det ble utført gjenoppliving på 88-åringen og kvinnen ble også fraktet med redningshelikopter til sykehus. Men livet stod ikke til å redde.

- Klokken 19.35 bekreftet Stavanger Universitetssykehus at den 88 år gamle kvinnen døde av skadene, sier operasjonsleder Øystein Vellesen til fvn.no.

Ulykken skjedde i Dårøyvannet i Farsund kommune. Selve hendelsesforløpet for drukningsulykken er foreløpig uklart, men to brødre på 8 og 14 år var på stedet og fikk 88-åringen opp på land. Naboer hjalp til med gjenoppliving og kontaktet ambulanse. Guttene skal ikke være i slekt med 88-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere