*Nettavisen* Nyheter.

9 billige skjønnhetstips

Du trenger ikke ha en million dollar for å se ut som en million dollar. Se fantastisk ut på budsjett!

31.12.04 10:57

1. Forleng levetiden til din favoritt-shampo, balsam og dusjsåpe ved å tilsette litt vann i flaskene. Dette vil ikke redusere effekten, men vil gi deg et par ekstra doser.

2. Shimmer er lavbudsjettets beste venn. Kjøp en boks kroppsglitter eller et pudder med shimmer i, og du kan fremheve så å si hva som helst du ønsker. Bland glitteret i lip gloss, foundation, fuktighetskrem, neglelakk eller hårgelé.

3. Dyre hårfargetimer hos frisøren ser fantastisk ut takket være hårkurene som brukes. Nå er produktutvalget i butikkene blitt bedre og variert, og du kan selv kjøpe hjemmekurer til en langt billigere penge.

4. Bland din egen ansiktsmaske; åpne kjøleskapdøren og vær kreativ. Et enkelt eksempel er å bruke eggehvite. Proteinene I eggehviten er en naturlig fuktighetsgiver og etterlater huden babymyk.

5. Lengter du etter en ny leppestift? Før du løper til butikken, grav frem alle de gamle som du aldri bruker og forsøk å blande dem til nye fargetoner. Smør dem sammen og prøv deg frem, det er overraskende hvordan to lite fine utgangspunkt kan utgjøre et fantastisk resultat når de blandes.

6. Om du mot formodning velger å spandere på deg en dyr rouge, velg en kremaktig fremfor en pudderaktig. Den førstnevnte varer som oftest lengst.

7. Istedenfor å kjøpe en håndfull enkelt-øyenskygger, gå for dem som allerede er gruppert sammen. Fargene matcher hverandre og gir deg mer for pengene.

8. Parfyme er ofte dyrt. Løsningen kan være ulike former for musk; billigere og du får kjøpt dem flere steder enn på parfymeriene.

9. Baby-produkter er vanligvis milde, allergitestet og billige. Du får shampo, balsam, dusjsåpe, fuktighetskrem og oljer som garantert gjør huden babymyk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.