RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

90 Farstadvoll-minutter mot Hviterussland

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): Vålerengas Haakon Farstadvoll spilte samtlige minutter da Norges G16-landslag spilte uavgjort 1-1 mot Hviterussland onsdag kveld.

- Alt i alt var vi det beste laget, og er litt skuffet over at vi ikke vant. Men vi møtte et annet type lag enn hva vi er vant til, og gjennom slike kamper får vi utrolig nyttig erfaring, sier landslagstrener Bård Flovik til nettstedet fotball.no.

- Vi var igjen stabile defensivt og opptrådte trygt. Det er noe vi har jobbet med og har blitt gode på. Offensivt kan vi fortsatt bli bedre og mer presise i overgangsspillet, men vi har ferdigheter til å spille vårt eget spill. Det er vi fornøyde med, sier treneren.

Torsdag er Polen motstander.

- Vi vet lite om dem, men det er mulig de er hakket vassere enn Hviterussland. Det er nok litt samme type lag, noe som gir oss strålende matching og erfaringer, avslutter Flovik.

Norges G17-landslag slo Island 2-1 onsdag kveld. Landslagssjef Øivind Nilsen varslet at han ville prøve nye spillere etter gårsdagens 5-0-seier mot Ungarn. Vålerengas Joakim Eyde, som var på banen samtlige minutter mot Ungarn, kom dermed ikke på banen i dagens kamp.

Hviterussland - Norge 1-1 (0-1)
253 tilskuere

Mål: 0-1 Ørjan Hopen (40), 1-1 Illia Puknay (68)

Gule kort: Illia Puknay, Hviterussland

Norges lag: Aslak Falck - Torje Slettli, Krister Wemberg, Eivind Daniel Røed, Alexander Hassum - Fredrik Gulbrandsen (Ruben Gabrielsen fra 55), Markus Henriksen, Thomas Drage - Haakon Farstadvoll, Ørjan Hopen, Mushaga Bakenga (Espen Standal fra 79)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere