*Nettavisen* Nyheter.

90-tallshelter til MTV-show

MTV Networks International annonserte i dag at 90-tallsheltene i Take That vil opptre under årets Europe Music Awards.

21.10.08 14:25

(BIIPMAG): 90-tallsheltene i Take That skal opptre på MTV Europe Music Awards (EMA) som skal vises live fra Liverpool torsdag 6.november.

- Historisk øyeblikk
Bandet debuterte for MTV i 1994 da det aller første MTV Europe Music Awards (EMA) ble arrangert i Berlin. Her fikk de også prisen for beste gruppe. Bandet vender nå tilbake for å opptre på scenen når det 15. EMA skal arrangeres. Take That gjorde comeback i 2006 og dro på turné i 2007 under navnet The Beautiful World Tour:

- Dette er et historisk øyeblikk for MTV Europe Music Awards, forteller Richard Godfrey som er senior visepresident for MTV Europe Music Awards og legger til:

- Take That var en del av den første prisutdelingen og derfor passer det bra at de returnerer til MTV Europe Music Awards til 15-årsjubileet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: MTV

- En stor ære
Den populære popgruppa synes det er en stor ære å få opptre på årets EMA:

- Etter å ha opptrådt på den første prisutdelingen i 1994, og fått så gode minner fra showet i Berlin, er det en stor ære å bli spurt igjen 14 år etter om å opptre i den flotte kulturbyen Liverpool. Vi ser fram til å se alle sammen der, forteller Take That i en pressemelding.

Robbie Williams var også medlem av den populære gruppa, men han valgte heller å satse på en solokarriere og er ikke med på gruppas comeback.

Les også:
MTVs nye programleder
- Hadde et drikkeproblem
- Jentekyss er synd

Stjerneshow
I tillegg til Take That skal også stjerner som Beyoncé, Pink, Duffy, The Killers og Kid Rock opptre under EMA og artisten Katy Perry skal være programleder for showet.

90-tallsheltene har også planer om å gi ut nytt album. Det etterlengtede albumet, kalt «The Circus», kommer 1.desember i år. Den første singelen fra det kommende albumet heter «Greatest Day» og skal utgis 24.november.

Take Thats forrige album «Beatiful World» solgte mer enn to og en halv million eksemplarer i Storbritannia og deres to siste turnéer solgte over en million billetter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (MTV)

Norges rappehåp
Rappeduoen «Erik og Kriss» kan også bli stjerner under årets EMA. De er Norges store artisthåp og kjemper om å vinne prisen for Europas favorittgruppe.

Duoen har gjort en kjempekarriere i Norge, spesielt etter at albumet «Verden vil bedras» kom ut. De har blant annet gitt ut populære låter som «Dra tilbake» og sommerhiten «Det e'kke meg det er deg».

Har du lyst til å stemme på artistene i de ulike kategoriene kan du gjøre det her.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag