RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

91-åring tilsto sitt tredje bankran

En 91 år gammel mann fra Abilene i USA lyttet til dommeren ved hjelp høreapparet, støttet seg til stokken og erklærte seg skyldig i sitt tredje bankran.

J. L. Hunter "Red" Rountree erklærte seg torsdag skyldig i å ha ranet en bank for 14.000 kroner i august i år, hans tredje bankran på fem år.

Rountree erklærte seg først "Ikke skyldig", men da dommeren spurte om han virkelig mente at han ikke var skyldig, endret han svaret til "skyldig" - og ba om unnskyldning.

91-åringen kan få inntil 20 års fengsel, skriver abcnews.

Debuterte i 1998
I august entret Rountree en First American bank og ga funksjonæren en konvolutt med "Bankran" skrevet med rød tusj. Han ga funksjonæren en ny konvolutt, og ba henne fylle den med penger.

Bankfunksjonæren spurte 91-åringen to ganger om det var en spøk, men Rountre svarte at hun ville bli skadet om hun ikke skyndte seg.

Skulle forlate staten
En bankansatt noterte Rountrees registreringsnummer i det han forlot parkeringsplassen, og han ble stoppet en halvtime senere.

Rountree ble første gang dømt for bankran i 1998. Da fikk han tre års prøvetid, 1800 kroner i bot og beskjed om å forlate Mississippi. Et snaut år senere ble han igjen dømt for bankran, og denne gang måtte han sone.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere